Share

UCR Commons

Commons Mall and Bookstore Renovation, UCR, Riverside, CA

The two-story campus bookstore and surrounding outdoor spaces were renovated to become part of an expanding Student Union district. With the removal of the central stairs, the reconfigured building houses a new campus store at the Upper Level facing the historic Commons Mall. The campus Career Center was relocated to the lower floor, with an entrance off the Lower Plaza and meeting rooms opening to a new shaded north courtyard. This collaborative work space is designed to include student resources, “sticky space,” a variety of meeting and interview rooms, and glazed small private offices.

  • Start Date: May 2016
  • Completion Date: October 2017
  • Client: University of California, Riverside
  • Architect: Field Paoli Architects
  • /